baner

E-maile Kalendari i Eventeve Google Site Dokumenta te Perbashket
kalendari site dok

Duke klikuar mbi kete menu do te keni akses ne emailet tuaja, i cili do te ju jape mundesine per te qene pjese aktive e te gjithe zhvillimeve dhe aktiviteteve shkollore, argetuese, shkencore e shume tjeter.

Shftytezoni google mail dhe adresa juaj do te jete
emrijuaj@ubt.edu.al
hapsire shume e madhe me 7 gigabyte dhe shume lehtesira te tjera.

Duke klikuar mbi kete menu do te keni akses ne kalendarin e eventeve i cili do te ju jape mundesine per te qene pjese aktive e te gjithe eventeve dhe aktiviteteve shkollore, argetuese, shkencore e shume tjeter.

Gjithcka doni te planifikoni do te mund ta beni nepermjet ketij programi te cilin e konsultoni kudo ndodheni ne web

Kreativiteti nuk ka qene kurre kaq afer jush. ketu gjeni hapsiren per te krijuar nje site personal ku mund ta shfrytezoni hap pas hapi te udhehequr nga google apps per realizimin.

Gjithcka ju nevoitet per te ndertuar nje web site pa qene nevoja te jeni njohes te informatikes apo programimit

Shfrytezoni kete menu dhe do te keni dokumentat tuaj si word, excel, power point dhe mundesi per te krijuar formulare sondazhesh apo mbledhje informacioni per qellime te tjera, me thjeshtesine me te madhe.

te gjitha keto dokumente do jene on-line, te sigurt dhe mund ti aksesoni gjithmone me te njejtin username dhe password si e-maili juaj.

googlemail.ubt.edu.al kalendar.ubt.edu.al site.ubt.edu.al dok.ubt.edu.al